Csupa Chili Grill& Gyros
     
Close X

Csupa Chili Grill& Gyros
   Not evaluated yet
  •  

    About Us

    Csupa Chili gyorsétterme ideális választás a XVI. kerületben, Budapest szívében, ha finom gyrosra és hamburgerekre vágysz. Engedd, hogy elbűvöljenek ínycsiklandó szószaink, sajtburgerjeink, hamburgereink, grillezett húsaink és saját gyros különlegességünk. Tapasztald meg a görög gyorsétterem hangulatát és élvezd a kifogástalan kiszolgálást tiszta környezetünkben. Budapest XVI. kerületében könnyen megtalálhatóak vagyunk, és büszkék vagyunk rá, hogy a város egyik legkiválóbb görög gyros éttermének számítunk. Profi és szakértő séfjeink mindent megtesznek azért, hogy gasztronómiai élményünk páratlan legyen. Mindig gondoskodunk róla, hogy húsaink tökéletesen átsüljenek, és mindig gyors kiszolgálást biztosítunk.

       |   Our company in social networks

 
Rákosi út 114, 1161
Show on map
id12500043106
Csupa Chili Grill& GyrosRákosi út 1141161BudapestBudapest+36 30 717 1135 https://static.tuugo.hu/images/630/928/csupa_chili_grill-_gyros.jpg https://static.tuugo.hu/images/643/304/csupa_chili_grill-_gyros.jpg
 
We and third party providers from us use cookies on our pages. By continuing to browse our pages you agree to that and accept our Cookie Policy.