Close

  We have detected that you are in USA. Don’t you want to visit    USA   www.tuugo.us?

Tamasi Arnyekolas - Redőny, reluxa, szúnyogháló
     
Close X

Tamasi Arnyekolas - Redőny, reluxa, szúnyogháló
   Not evaluated yet
 •  

  About Us

  Árnyékolástechnika Miskolcon 1978 óta

  Cégünk egészen 43 évre visszamenőleg foglalkozik sötétítő és fényzáró berendezések gyártásával. A hosszú idő alatt megtapasztaltuk, hogy ügyfeleinknek nem egyszerű döntést hozni, ha árnyékolástechnikai megoldásokról esik szó, legyen az otthoni, irodai vagy ipari környezet.

  Tevékenységünket kizárólag Miskolcon és Borsod megye területén végezzük. Magas garanciánknak köszönhetően tartós és problémamentes árnyékolókat biztosítunk, hogy azok hosszú ideig szolgálják a Borsodi embereket és életszinvonalukat új szintre emelje. Az oldalon felsorolt gyártmányainkat saját magunk, saját műhelyünkben készítjük, nem bérmunkáztatunk és nem viszonteladóként forgalmazzuk. Kizárólag a minőségre törekszünk és ez az elszántságunk a magas minőség iránt hosszas működésünk ellenére sem mérséklődött.

  Egy olyan szolgáltatásra törekszünk, amely minden Borsod megyei magánszemélynek és vállalkozásnak garantálni tudja a különféle igényeknek megfelelő fényzárást megfizethető áron.

     |   Our company in social networks

 
Bálint u. 2, F/2
Show on map
id12500043045
Tamasi Arnyekolas - Redőny, reluxa, szúnyoghálóBálint u. 2F/2MiskolcBorsod-Abaúj-Zemplén+36 20 475 2096 https://static.tuugo.hu/images/794/336/tamasi_arnyekolas_-_redőny.jpg https://static.tuugo.hu/images/938/473/tamasi_arnyekolas_-_redőny.jpg
 
We and third party providers from us use cookies on our pages. By continuing to browse our pages you agree to that and accept our Cookie Policy.